четвер, 18 вересня 2014 р.

Новий тротуар по вулиці Некрасова


Будівництво нового тротуару по вул. Некрасова за кошти міської ради здійснила шляхова бригада з Іллінців. 
Після цього вони проведуть ремонт частини тротуару по вул. Луначарського  

9 коментарів:

  1. Еще бы на "Поле чудес" хотя бы грейдером иногда проходили бы... Уж не до тротуаров... Люди месят грязь годами!!! Такое впечатление, что эта часть не город, а село!!! Даже на въезде невозможное творится!, не говоря уже о закоулках!

    ВідповістиВидалити
  2. І не соромно вам, мільонерам, які побудували на "Полі чудес" хороми за вкрадені у громади гроші, вимагати тепер від тої ж громади, щоб вона побудувала вам ще й дороги. Скиньтеся по мільйону і зробіть собі Кончазасп, а не якесь поле якихось чудес.

    ВідповістиВидалити
  3. Краще б зробили дорогу на ЖБІ ( не можливо там проїхати )

    ВідповістиВидалити
  4. Згодні з вами. Там відрізок дороги у поганому стані. Але вже не раз публікувалося, що вул. Леніна ремонтується уже шостий рік поетапно. Залишилось ще два етапи. 78% дороги уже відремонтовано. Кошти виділяє обласний бюджет разом із співфінасуванням з міського.

    ВідповістиВидалити
  5. Чого не можете від ЖБІ почати робити дорогу?

    ВідповістиВидалити
  6. Є проект у якому етапи будівництва розпочато з центру міса і до заводу залізо-бетонних виробів. Тому відрізок біля ЗБВ буде відремонтований, коли прийде його черга.

    ВідповістиВидалити
  7. краще зробили дорогу на Островського

    ВідповістиВидалити
  8. Ремонт дорожнього покриття по вул. Островського запланований на 2014 рік. За браком коштів, роботи перенесені на наступний рік. У вересні було вигтовлено проектно-кошторисну документацію на цю дорогу, на що теж потрібно чимало коштів. Залишилось ще трохи потерпіти.

    ВідповістиВидалити