суботу, 10 грудня 2016 р.

Завезені з Дніпропетровська бандити побили працівника міської ради (ФОТО)

   9 грудня, одразу після того, як в стінах РБК закінчилися двогодинні дебати між кандидатами на посаду Немирівського міського голови, розпочалася розправа з прихильниками Віктора Качура. Передувала цьому подія, з якої почалися самі дебати – другим по списку вийшов, аби виступити перед виборцями, кандидат від БПП "Солідарність" Михайло Зазуляк, а завершував він свій несмілий і короткий виступ  під вигуки немирівчан "ганьба". Йому нічого не залишалось, як покинути залу. Але злий був неймовірно. 
   Одразу по тому завезені в місто бандити з Дніпропетровська побили працівника міської ради Романа Лабунського. Вистеживши автомобіль Романа, четверо молодиків витягли його з авто, кинули на землю і почали жорстоко бити ногами. Тітушки лякали Романа зброєю
та смертельною розправою. Усе це відбувалося на зупинці біля ресторану "Троя", власниками якого є кандидати в депутати від БПП "Солідарність" подружжя Сидоренків. Саме там завезені Зазуляком у Немирів Дніпропетровські аферисти-провокатори заливали своє горе – провальний виступ Зазуляка.
 
Рома з сім'єю 
На місце події очевидці викликали швидку та поліцію. Як згодом виявили присутні там журналісти «Немирівського Вісника», серед тих, хто вчиняв фізичну розправу з держслужбовцем, був той же "юрист", який реєстрував у кандидати на посаду міського голови братів з Дніпропетровська на прізвище Качур. 
   Східних гастролерів наразі допитує поліція. Роман Юрійович знаходиться у важкому стані. Його госпіталізували в обласну лікарню ім. Пирогова, де діагностували черепно-мозкову травму, переломи щелепи, носа та численні травми і гематоми. 
   Люди в місті налякані від вседозволеності і свавілля Дніпровської банди та готуються до масових протестів. Чому правоохоронні органи спокійно за усім цим спостерігають? Чи справедливо будуть розслідувати побиття Романа? Чого ще чекати немирівчанам від брудних технологій провладної партії і її кандидата?
Про перебіг подальших подій слідкуйте у наступних публікаціях.

На фото: двоє з чотирьох молодиків, які вчиняли фізичну  розправу над Романом. Зліва, чоловік, який реєстрував двійників з Дніпра.

Фото взято з відео реєстрації двійників Качура. Ось той самий  "юрист" (справа).









Автомобілі на яких роз'їжджають по Немирову Дніпровські гастролери.


2 коментарі: