пʼятницю, 9 грудня 2016 р.

Під час виступу Михайла Зазуляка на дебатах, зал кричав «ганьба!» (ВІДЕО)

Сьогодні,   9 грудня, відбулися дебати кандидатів на посаду Немирівського міського голови Немирівської міської об’єднаної громади. На зустріч з’явилися лише троє кандидатів: Віктор Качур, Сергій Гончарук та Михайло Зазуляк. Не було Качурів з Дніпра, хоча люди дуже хотіли почути їх передвиборні програми. І не прийшла на дебати, з невідомих причин, Лілія Літовчук.
Першим виступив Сергій Володимирович, який презентував свою програму та програму партії «Самопоміч».  Другому надали слово Михайлу Васильовичу, який зачитав з листочка слова обурення, від того, що йому підпалили ресторан «Мирів», мовляв, це його намагаються залякати і щоб він зняв свою кандидатуру з виборчих перегонів. Зачитав і покинув зал. Так ніхто і не почув його передвиборну агітацію… Під час виступу Зазуляка, зал кричав «Ганьба!» (на відео).
Найбільше запитань і найдовше тримала публіка Віктора Качура. Було багато запитань щодо роботи міської ради і подальших планів його на посаді міського голови. Зал супроводжував виступ Віктора Миколайовича оплесками.


1 коментар:

  1. Завтра "ПресПойнт" напише, що Зазуляка закидали квітами, аплодували хвилин 40, і на руках понесли додому(разом з машиною)

    ВідповістиВидалити