середу, 2 січня 2013 р.

Лікар-цілитель працює в санаторії


   Дехто з немирівчан їде в інші краї, шукаючи фахівця, який би професійно вправив хребці, позбавив нестерпного болю у попереку. Вони не знають, що у санаторії «Авангард» працює лікар мануальної терапії Володимир Борисович Чудак, який є відмінним фахівцем цієї справи. Звичайно, про нього знають більше відпочиваючі, що приїхали в Немирів покращити здоров’я. Володимир Борисович занадто скромний, щоб широко рекламувати себе. За нього говорять його добрі справи.
Цей лікар настільки знає будову людського тіла, а особливо його основу – хребет, що йому не треба ніяких рентгенівських знімків. Він «бачить» усе крізь людське тіло і безпомилково знаходить хворе місце. «Коли я учився у Київському медінституті, - розповідає В.Б. Чудак, - мені пощастило на професора-анатома. Він мене й навчив, як «бачити» тіло людини. У Володимира Борисовича до кожного хворого свій підхід, своя система лікування. Він не робить ніяких записів, але пам’ятає все про кожного хворого. «Історія хвороби усіх пацієнтів у мене в голові», - говорить він. Його руки чутливо знаходять усі «болючі точки» на хребті, шийному хребці і в момент може поставити «диск» на своє місце. Його улюблений вислів: любіть своє тіло, шануйте його і не будете хворіти. А ще Володимир Борисович – відмінний психолог. Він вміє вселити людині віру у її видужання. Його слово – теж лікує. А ще він дуже добрий і зі співчуттям ставиться до кожного відвідувача
В.Б. Чудак родом з Чернігівщини, у Немирові – з 1992 року. Тут пройшло його становлення як медика. За дипломом – невропатолог, але працював й терапевтом. Добре обізнаний в багатьох медичних галузях. Але найбільше полюбив мануальну терапію. Каже, що колись її взагалі не визнавали, то ж він практично є одним із зачинателів цієї справи на Немирівщині. Предки залишили йому у спадок дивне прізвище – Чудак. Тобто - дивак. Може, в чомусь він й дивний, але лікар чудовий. Усі талановиті люди трохи дивні, бо цікаві, незвичайні. Багато немирівчан від щирої душі дякують йому за чудесне зцілення. І радять іншим: «А ви сходіть у санаторій до Володимира Борисовича. Він вам обов’язково допоможе». 

Іван Демедюк, 
журналіст

На фото: В.Б. Чудак за роботою              

Немає коментарів:

Дописати коментар