середу, 2 січня 2013 р.

Шановні немирівчани!




   Ось і добіг кінця 2012 рік. Це був непростий рік для усіх нас, жителів міста та і держави в цілому. Але життя не буває без труднощів. І лише подолавши усі перепони на своєму шляху, можна по – справжньому оцінити життя, відчути смак перемоги. А нам є чим пишатися, бо зроблено було немало. Це і побудовані дороги, освітлено ще кілька вулиць міста, замінено частину водогону. Ми зробили ще один крок у напрямку розвитку нашого міста. Звичайно, хотілося б зробити більше, та не все залежить лише від нашого бажання. Головне, що ми не зійшли з наміченого курсу і величезна в цьому заслуга кожного з вас. Я пишаюся вами, дорогі немирівчани!
Я дякую кожному, хто не втратив віри, хто своєю повсякденною роботою примножував наші здобутки, підтримував і допомагав. Ви, як завжди, були чесні і справедливі, відверті і принципові. Знаю, що і для вас цей рік був нелегким. Та впевнений, що позитивного та доброго було все ж таки більше. Одні пізнали щастя батьківства, інші - закінчили школу і вступили до престижного вузу. Дехто знайшов свою долю, комусь усміхнулося щастя і здійснилася найзаповітніша мрія.
   То ж  нехай усі негаразди залишаться у минулому році, а новий рік принесе нам усім стабільність і впевненість у завтрашньому дні.
   Дорогі немирівчани!
   Бажаю вам у новому році міцного здоров'я, сімейного затишку і благополуччя. Нехай Різдвяна зірка освітить життєву дорогу кожного з вас, вселить надію та віру, додасть сили і натхнення.
   Щастя та радості вам у Новому 2013 році!

З  повагою, міський  голова  Олександр Качур

Немає коментарів:

Дописати коментар