четвер, 28 березня 2019 р.

КУПИВ» ПІДВОДНИЙ ЧОВЕН, ДВІ ЯХТИ І ТРИ ТАНКИ…

Компромати завжди публікуються з якоюсь корисливо- провокаційною метою і найчастіше в дезінформаційній формі.Тобто розрахований на такого собі наївненького читача, якого можна легесенько обвести навколо пальця.Але коли прочитаєш таку галіматню уважніше, то навіть смішно стає.От є у Немирові чоловік, який називає себе правдоборцем, а насправді це жалюгідний дезінформатор, який власне й живе з тих побрехеньок, за які йому платять , щоб він когось скомпрометував.Це відомий у місті юрист Лахнік,
який роками мріє стати суддею, але його не беруть, тому доводиться підробляти на побрехеньках. Чесні і розсудливі люди його звуть ГЕРОЄМ Немирова, але чомусь після складу ГЕ завжди додають склад МО.Так от цей «правдоборець» останнім часом дуже жорстко взявся компрометувати депутата і заступника голови Вінницької обласної ради Михайла Кременюка.Здається, справді жорстко, а коли вчитаєшся, то стає навіть смішно.Цей чоловік настільки пробрехався у Немирові, що йому уже не вірять, тож він взяв приціл на столицю.Так, в щоденному інформаційно- аналітичному інтернет- виданні «ОБОЗРЕВАТЕЛЬ», відомому у журналістських колах тим, що він постійно заробляє, як і Лахнік, на компроматах, 28.02.2019 року зявилася грізна, на думку Лахніка, стаття про те, що Михайло Кременюк, ще працюючи заступником Немирівського міського голови,разом з своїм «подільником» розробили таку хитру корупційну схему, що грошові потоки так і плили їм у руки. Ви уявляєте собі, шановні читачі, якими це кмітливими треба бути, щоб , незважаючи на пильний контроль Лахніка за роботою міської ради , на численні перевірки Обласної фінансової інспекції, які Лахнік насилав у міськраду,так багатіти двом чоловікам.Ну, посміялися з цього у міськраді та й думали, що на цьому все.Аж ні, дуже швидко зявляеться в інтернеті галіматня, що депутат обласної ради Михайло Кременюк маніпулює депутатським фондом, але коли на автора-«правдоборця» посипалися прокльони від важкохворих людей, яким Михайло Володимирович допоміг грошима з фонду в скрутну хвилину, він облишив цю тему.Але СЬОГОДНІ,28 БЕРЕЗНЯ, в інтернеті знову зявляється нова побрехенька,.Стало відомо, що група, у яку входять люди типу Філонова,організували змову і хочуть скомпром ентувати Михайла Кременюка як політика, а заразом і дискредитувати РПЛ. А заголовок який кричущий: "Заступник голови обласної ради прийшов на посаду з телефоном у кредит, за рік у раді купив три квартири" (news.vn.ua).Зрозуміли? СИДІВ У НЕМИРОВІ РОКАМИ НА ГРОШОВИХ ПОТОКАХ,А В ОБЛАСНУ РАДУ ПРИЙШОВ З ТЕЛЕФОНОМ,КУПЛЕНИМ У КРЕДИТ.Оце розбагатів, сидячи на грошових потоках! А щодо трьох квартир, то, риючись у деклараціях, опоненти Михайла Кременюка , спеціально «потроїли» двокімнатну квартиру, куплену заступником голови обласної ради у кредит, за який йому ще платити й платити.Але, що поробиш, коли є сімя: дружина і маленька донька. Михайло Кременюк жартома каже: «Вони забули дописати, що я ще купив, вертоліт, підводний човен, дві яхти і три танки».
А закінчується стаття така: Тому шановні мешканці Вінниччини, дуже добре зважте 31 березня на виборчій дільниці, за кого саме потрібно віддати свій голос, а за кого не варто. НАГАДАЄМО,ЩО МИХАЙЛО КРЕМЕНЮК НАЛЕЖИТЬ ДО РАДИКАЛЬНОЇ ПАРТІЇ ОЛЕГА ЛЯШКА!
Так ось для чого ця брехлива статейка написана! У НЕДІЛЮ ВИБОРИ,А ОЛЕГ ЛЯШКО КАНДИДАТ У ПРЕЗИДЕНИ УКРАЇНИ І МАЄ РЕАЛЬНІ ШАНСИ.До Ляшка далеко, то давай хоч його впливового однопартійця скомпроментуємо, як політика!

Немає коментарів:

Дописати коментар