четвер, 19 листопада 2015 р.

Загинув п'ятий Герой АТО з Немирівщини

Велике горе прийшло у дім жительки с. Бондурівки Любові Михайлівни Осадчук: 13 листопада 2015 року у с. Красногорівка Донецької області в результаті вогнепального поранення, несумісного з життям, загинув її чоловік Станіслав Васильович. Не стало любимого чоловіка, батька, дідуся, чудової людини.  

Старший сержант Станіслав Васильович Осадчук народився 21 вересня 1965 року в с. Бондурівка Немирівського району. Навчався та закінчив Бондурівську школу. Згодом поступив до Крижопільського професійно-технічного училища, де здобув професію екскаваторника. Після закінчення училища працював, а з 1983 по 1985 роки  проходив службу в армії.
Після армії повернувся в рідне село, одружився, з дружиною народили трьох дочок, виростили і виховали, дали путівку в життя, діждалися внуків.
В непростий для України час Станіслав Осадчук був призваний при частковій мобілізації Немирівським РВК 8 липня 2015 року до 233 навчального центру м. Рівне. Пройшовши навчання старший сержант Осадчук був направлений до військової частини пп В 0259, де проходив службу на посаді старшого навідника мінометного взводу, мінометної батареї третього механізованого батальйону.
19 листопада усе село величезною колоною провело в останню путь свого односельчанина.  
Разом з Немирівськими ветеранами АТО, військкомісаріатом вшанувати Героя приїхали міський голова Віктора Качур та його заступник Михайло Кременюк.







































Наш кор.

2 коментарі:

  1. Боляче, не те слово... Перед виборами затишшя, а після, почалося знову. Знову смерть,, сльози..

    ВідповістиВидалити