понеділок, 13 квітня 2015 р.

"Подарунок" на Великдень для немирівчан

- Як і де "святили паску"керівники міста та району -

   Перед  освяченням пасок Немирів окутала стіна димової завіси. Три дні поспіль  міська і районна влада  разом зі спецслслужбами борються з пожежею на сміттєзвалищі.
Міський голова О.В. Качур разом з  керівником ДСНС О.П. Довгим і інженером ККП В.В. Непийводою в Пасхальну ніч ліквідовували пожежу. Наступного дня, 13.04.2015 року, об 00.00 годині, коли пожежа знову почала набирати обертів, голова райдержадміністрації Ю.М. Погорелюк зібрав нараду у епіцентрі  події.  В понеділок вранці усі разом продовжили ліквідацію вогнища. Пожежні автомобілі, додатково залучені  бульдозер з  "Райміжгоспшляхбуду" і асенізатори, продовжили боротьбу з стихією. Усіх комплексна і злагоджена робота на 80% зупинила пожежу на полігоні ТПВ. Наразі правоохоронці проводять розслідування. Усі однозначно дійшли висновку, що це підпал. Сміттєзвалище підпалили у різних місцях одночасно. На перешкоді гасінню пожежі стали відходи від зернових культур, які майже не можливо загасити.
  Роботи по ліквідації пожежі триватимуть до повної її знешкодження. Просимо усіх вибачення за незручності і дякуємо усім, хто долучився до боротьби з надзвичайною подією.

























Михайло Кременюк,
 член комісії ТЕБ і НС у Немирівському районі.
З місця події

Немає коментарів:

Дописати коментар