четвер, 18 вересня 2014 р.

Про дітей турбота

Завод Nemiroff є не тільки найбільшим платником податків міста, а й найкрупнішим підприємством регіону, яке бере активну участь у житті міста і його мешканців. Цими днями завод Nemiroff передав школам і дітям району 14 комплектів комп’ютерної техніки.

- Наше підприємство надає цільову спонсорську допомогу місту у тісній співпраці із різноманітними державними службами Немирова, - розповідає керівник напрямку комунікацій компанії Nemiroff (Україна) Маріанна Коніна. - Цього року в рамках нашої спонсорської програми  ми вирішили надати 14 комплектів комп’ютерної техніки. Соціальна служба міста рекомендувала перелік навчальних закладів та список дітей для індивідуальної допомоги. Ми були вражені емоціями дітей, їх батьків, вихователів, вчителів, керівників навчальних закладів. Ми раді принести частинку радості в життя немирівчан і готові й надалі надавати спонсорську допомогу тим, хто цього потребує.
Допомогу було надано НВК №1 школа–гімназія ім. Д.Леонтовича та двом школам-інтернатам для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, філії соціальної реабілітації «ПРОМІНЬ» та чотирьом дітям з особливими потребами.
Прес-служба Nemiroff

P.S. Коли готувався номер газети, до нас в редакцію звернулася бабуся Дереневської Дани Ганна Олексіївна,   попросила подякувати керівництву компанії «Nemiroff» за подарований  її внучці комп’ютер, про який вона давно мріяла.  

Немає коментарів:

Дописати коментар