середа, 2 січня 2013 р.

Доля оздоровниці залишається невизначеною


   ДП «Немирівський клінічний санаторій «Авангард» продовжує утримувати звання одного з кращих закладів системи «Укрпрофоздоровниці». У Немирові покращують своє здоров’я люди усіх областей України і залишають у книзі відгуків лише схвальні записи. 

   - Сьогодні ми велику увагу приділяємо пропаганді оздоровниці в усіх регіонах держави, - каже головний лікар санаторію П.В. Цвень. – В результаті у грудні у нас відпочиває 450 чоловік – високий показник для зимового місяця. А з початку року нас відвідало майже 7 тис. чол. 
   Для Немирівщини санаторій цінний тим, що він сплачує мільйонні податки, займає друге місце серед платників, а, отже, дає значні кошти на розвиток нашого краю.
   Але доля оздоровниці тривалий час залишається невизначеною. Кому має належати її майно: профспілкам чи державі? Це питання уже півроку безрезультатно вирішується у Вінницькому апеляційному суді. Справа з юридичної перейшла в політичну площину. Майно хочуть забрати у профспілки, але не знають як. 
   Для Немирова, ніби, не важливо, чиє буде майно, бо профіль оздоровниці від того не зміниться. Зміниться може господар. А хто буде ним – це вже важливо. Чутки ходять різні. Кажуть: добром це не скінчиться. Змінився господар у спиртзаводу. Де тепер податки? В Броварах?..

Олег Русин

Немає коментарів:

Дописати коментар