вівторок, 24 травня 2016 р.

Відбувся відкритий турнір з боксу присвячений пам'яті В.А. Айвазіді

   21 і 22 травня в Будинку культури санаторію "Авангард" відбувся відкритий турнір з боксу серед юніорів 1999-2007 р.н. присвячений пам'яті Майстра спорту СРСР Віктора Андрійовича Айвазіді.
    У суботу 21 травня о 14 годині
було офіційно розпочато турнір. Відкрили його міський голова м. Немирова, голова Вінницької територіальної організації Радикальної партії Олега Ляшка Віктор Качур, голова районної ради Володимир Дзевелюк, його заступник Сергій Укринський, заступник голови райдержадміністрації Петро Бугоков, депутат обласної ради від "Самопомочі" Вадим Солянік та інтерконтинентальний чемпіон світу по багатьох версіях з боксу Роман Головащенко.
   На змагання були запрошені учасники з різних куточків України, які показали усю майстерність цього виду спорту. Прибули на турнір і гості з Молдови. Професійно виступила й команда Немирова.









1 коментар:

  1. Мало фото немирівських боксерів.Немає прізвищ немирівських переможців.Навіщо писати таку статтю,якщо не пишатись нашими переможцями,вони ж прославляють Немирів і хто зна може це майбутні чемпіони,про яких буде говорити весь світ,а сама місцева преса мовчить.Місто повино знати своїх переможців.

    ВідповістиВидалити