середа, 6 квітня 2016 р.

Схід Байраківки проголосував за об'єднання з Немировом

   Сьогодні у залі засідань Байраківської сільської ради було гаряче. На порядок денний сходу села було винесено три питання:
   1. Звіт сільського голови Раїси Назимко;
   2. Розгляд двох пропозицій про добровільне об'єднання, які надійшли від Кублаївської сільської ради та Немирівської міської ради.
   3. Використання ставу  "Любительський".
   На громадські слухання були запрошені депутат Вінницької обласної Ради Михайло Кременюк, представники
ТОВ "Вінницька промислова група", начальник відділу містобудування та земельних ресурсів Немирівської міської ради Володимир Гук та представники громадської організації ветеранів АТО.    
   По першому питанні Раїса Григорівна проінформувала односельчан про виконану роботу за останні 5 місяців.
   По другому питанню надали слово депутату Вінницької обласної Ради від Радикальної партії Михайлу Кременюку. Він розповів байраківчанам про переваги добровільного об'єднання  і про помилки, які можуть спіткати їх. Громада запитувала, чи будуть закривати школи, на що, присутня в залі мати Героя України Максима Шимка Зоя Семенівна відповіла, що Байраківська школа носить ім'я її сина - Героя України, тому її ніхто не закриє. Після жвавих дискусій громада одноголосно прогодувала за приєднання до Немирівської громади, а пропозицію Кудлаївської сільради - відхилила.  
   Тривалих суперечок набуло питання  оренди ставка "Любительського": хто буде за ним доглядати і кому віддати його в оренду, щоб ним хтось займався. Але пропозиція учасників АТО розвіяла суперечки. Вони запропонували передати його в оренду байраківським  учасникам АТО. Після обговорень хлопці нагородили сільського голову та місцевого волонтера Подяками від громадської організації за підтримку під час збору гуманітарної допомоги на передову.
   В цілому схід села виявися продуктивним.



Звіт сільського голови Назимко Р.Г.

Виступ депутата Вінницької обласної Ради Михайла Кременюка


 
Зоя Семенівна Шимко розповідає про її плани щодо розвитку її рідного села 


Ветерани АТО вручають подяки за волонтерську діяльність

Немає коментарів:

Дописати коментар