неділя, 8 лютого 2015 р.

Радикальну партію в області очолив Віктор Качур

 Якщо точніше, то офіційно очолив, бо він уже був фактичним її лідером. З того часу, як «у пожежному порядку» став начальником  обласного штабу  на останніх парламентських виборах.
Коли ж згадувати ще й вибори президентські, на яких Олег Ляшко у масштабах держави показав дуже високий результат, Вінниччина «прославилась»  після них хіба що провокаційними «розвінчуваннями» з боку деяких колишніх соратників головного радикала України.
Замовні випади проти нього звучали в унісон із щоденними закидами на його адресу з боку одного й того ж олігархічного телеканалу. Так тривало аж до дня виборів. А після них той канал ураз «призабув» Ляшка, що виглядає черговим підтвердженням: олігарх мстився очільникові радикалів за те, що не погодився продати прохідні місця у списку для його «придворних» посланців до парламенту. На жаль, наші люди звикли всякому телебаченню вірити.
Зважаючи на все це, Олег Валерійович особисто мав брати участь у вінницькій обласній звітно-виборній конференції. Але, як повідомив делегатам заступник голови партії, він же заступник голови парламентського комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Василь Амельченко, у зв’язку із загостренням ситуації на сході країни він терміново виїхав туди, де необхідна всебічна підтримка.
А на цій конференції під час виборів голови теж було жарко, тривали дискусії, бо на цю посаду, крім В.Качура, претендували ще й адвокат Сніжана Чубенко та колишній голова вінницької міської організації Валерій Кіцик. Але делегати, основу яких складали керівники та їх заступники з районних і міських осередків, переважною більшістю голосів обрали Віктора Качура.
Після конференції столичний гість та новообраний голова облорганізації побували у військово-медичному центрі, де лікуються поранені із зони АТО, включаючи й «кіборгів». Вручили кожному герою гостинці, а для всіх –плазмовий телевізор.
На наше прохання розповісти про першочергові завдання його політсили в області В.Качур, зокрема, сказав:
- Ми насамперед враховуємо те, що наша партія входить до парламентської коаліції. І в той час, коли країна фактично знаходиться у стані неоголошеної війни, сповна відчуваємо свою відповідальність за стан справ на місцях та у державі в цілому. Як показують останні події, нам усім потрібно бути дуже пильними й організованими, бо вороги просувають усяку дестабілізацію все далі на захід. Скажу прямо, на швидке поліпшення ситуації поки що сподіватися не доводиться. Тому в кожному районі і місті будемо націлювати наші організації на сприяння всемірному зміцненню обороноздатності, правопорядку і водночас - реалізації реформ. Але в той же час ми будемо непримиренними до тих, хто під гарними новими гаслами намагається займатися тим, чим займався примаскований ворог України Янукович, його оточення нагорі та посіпаки на місцях. Ми настроєні рішуче, справді радикально боротися з такими проявами всіма законними методами, але для цього зміцнюємося організаційно. Радує те, що прихильників нашої партії, яка стоїть  найближче до простих людей, усе додається. На їх активну підтримку сподіваємося й на місцевих виборах усіх рівнів.

Віталій ДІДУХ

Немає коментарів:

Дописати коментар